Terug naar HotelPrikkels »
 
Gratis Slapen
ZOEK HOTEL

Gratis overnachten & lekker eten in België

Gezellig een paar dagen weg met de PiccoloCard of de HotelCheque

Hier vindt u een overzicht van de hotels in België waar u met een PiccoloCard of een HotelCheque gratis kunt overnachten. Op de website HotelPrikkels vindt u een selectie van populaire hotels in Nederland, België en Duitsland.

Vorige - Pagina 1 van 2 - Volgende

Best Western County House
België

Brussel (Brussel)
Gelegen in een groene, elegante buurt ten zuiden van het toeristisch centrum, biedt het Best Western County House Hotel U makkelijke aansluiting tot de ring, het Zuidstation (HST)... Lees verder »

Best Western Hotel Richmond
België

Blankenberge (West-Vlaanderen)
Blankenberge is de ‘diamant aan het Noordzee strand'. Het Best Western Hotel Richmond is gelegen in het hartje van de stad. Blankenberge biedt u ruime uitgaansmogelijkheden: New... Lees verder »

Hotel Cajou Europe
België

De Panne (West-Vlaanderen)
De gezonde zeelucht, het unieke duinenreservaat en het gezellige stadscentrum zorgen voor een onvergetelijke herinnering van uw verblijf in De Panne. Fietstochten door het mooie... Lees verder »

Hotel Century
België

Antwerpen (Antwerpen)
Het Century Hotel gaat er prat op om het oudste hotel van Antwerpen te zijn en staat er sinds begin jaren dertig. In 2009 werd het hotel volledig opnieuw gerenoveerd zonder aan de... Lees verder »

Hotel Den Hof
België

Zelzate (Oost-Vlaanderen)
De familie Laureys - De Muynck ontvangt u graag middenin de grote romantische tuin van hun oud herenhuis. De patron aan het fornuis zorgt voor een gastronomische keuken voor elke... Lees verder »

Hotel du Val de l'Our
België

Burg Reuland (Ardennen)
Sport- en Relax Hotel Val de l'Our bevindt zich in een zeer bosrijke omgeving gelegen aan een rivier met forelvangst en is voorzien van een tennisbaan, verwarmd open/en overdekt... Lees verder »

Hotel In den Bonten Os
België

Rijmenam (Antwerpen)
Hotel-Restaurant "In den Bonten Os" is een familiezaak met 137 jaar traditie en oog voor details. Het is gelegen in de prachtige rustige natuur niet ver van cultuursteden zoals... Lees verder »

Hotel La Maison
België

Stavelot (Ardennen)
Op de Grote markt in het historische centrum vindt u La Maison, een herenhuis uit 1801. Dit hotel beschikt over een klein salon met prachtig zicht op de Grote markt. Er zijn 12... Lees verder »

Hotel Le Beau Site
België

Trois-Ponts (Ardennen)
Schitterend gelegen hotel met een fantastisch panoramisch uitzicht. De sfeer is aangenaam en rustiek, de ontvangst zeer vriendelijk en familiaal. De omgeving is ideaal voor... Lees verder »


Vorige - Pagina 1 van 2 - Volgende