Terug naar HotelPrikkels »
 
Gratis Slapen
ZOEK HOTEL

Gratis overnachten & lekker eten in Duitsland

Gezellig een paar dagen weg met de PiccoloCard of de HotelCheque

Hier vindt u een overzicht van de hotels in Duitsland waar u met een PiccoloCard of een HotelCheque gratis kunt overnachten. Op de website HotelPrikkels vindt u een selectie van populaire hotels in Nederland, België en Duitsland.

Vorige - Pagina 1 van 5 - Volgende

Hotel Eifeler Hof
Duitsland

Mrlenbach (Midden-Duitsland)
Ons hotel is de oudste en meest traditionele hotel in de regio. Genesteld in de vallei van de Kyll, een van de beste rivieren voor vliegvissen. Direct gelegen aan het huis, vindt... Lees verder »

Hotel Nimstal
Duitsland

Seffern (West-Duitsland)
Ons gezellig en vriendelijk familiehotel is gelegen in het prachtige Nims-tal, buiten het stadscentrum Bitburg (8km), aan de zuidzijde van de Eifel. Het hotel is omgeven door... Lees verder »

Hotel Zum Muhlental
Duitsland

Atzelgift (West-Duitsland)
Ons familiehotel ligt tussen het Westerwalder Seenplatte en de rand van Zwitserlan. De kamers zijn allemaal uitgerust met douche, wc, balkon, minibar en TV. Ver weg van stress en... Lees verder »

Berghotel Kristall
Duitsland

Idar-Oberstein (West-Duitsland)
Berghotel Kristall ligt rustig tegen de berg die uitkijkt op de bekende edelsteenstad Idar-Oberstein. Het hotel staat bekend om haar gastronomische keuken onder leiding van... Lees verder »

Feriendorf an der Ostsee
Duitsland

Wohlenberg (Noord-Duitsland)
Gelegen aan de Oostzee met een 5 km lang zandstrand. Alle kamers zijn uitgerust met minibar, bad met douche en toilet, TV met kabelaansluiting en radio. Hier kunt u genieten van... Lees verder »

Hotel Balter
Duitsland

Losheim (West-Duitsland)
Hotel Balter ligt vlakbij de oude Romeinse weg van Aken naar Trier; op de Duits/Belgische grens. In de buurt liggen ook “Euro Technic”, de grootste modelspoorbaan van Europa, en... Lees verder »

Hotel Birgeler Hof
Duitsland

Birgel (West-Duitsland)
Het hotel is ideaal voor weekends en clubtours. De omgeving biedt prachtige wandeltochten en het natuurpark 'Nordeifel' staat bekent om haar natuurschoon. Voor kegelliefhebbers... Lees verder »

Hotel Birkenhof
Duitsland

Atzelgift bei Hachenburg (West-Duitsland)
Vakantie in Birkenhof is altijd bijzonder. Weg van het verkeer, direct aan het bos vindt u dit hotel met alle comfort en een persoonlijk tintje. Zwembad, stoombad, sauna,... Lees verder »

Hotel Burg Bollendorf
Duitsland

Bollendorf (West-Duitsland)
Het hotel ligt temidden van het Duits-Luxemburgse natuurpark 'Sudeifel' aan de rivier 'Sauer'. Hier heeft u de mogelijkheid om te ontspannen, de cultuur te beleven en steden als... Lees verder »


Vorige - Pagina 1 van 5 - Volgende