Terug naar HotelPrikkels »
 
Gratis Slapen
ZOEK HOTEL

Gratis overnachten & lekker eten in Frankrijk

Gezellig een paar dagen weg met de PiccoloCard of de HotelCheque

Hier vindt u een overzicht van de hotels in Frankrijk waar u met een PiccoloCard of een HotelCheque gratis kunt overnachten. Op de website HotelPrikkels vindt u een selectie van populaire hotels in Nederland, België en Duitsland.

Vorige - Pagina 1 van 3 - Volgende

Auberge des 2 Rivires
Frankrijk

Seix (Zuid-Frankrijk)
De auberge bevindt zich in een klein gehucht op 4 km van Seix, een dorpje met alle winkels en voorzieningen. Gelegen op de oevers van 2 rivieren is de auberge een ideaal... Lees verder »

Auberge du Vieux Village
Frankrijk

Nyons (Oost-Frankrijk)
De familie Colombe heeft Auberge du Vieux Village d'Aubres gebouwd op de ruïnes van een oud middeleeuws kasteel. De auberge bevindt zich in een uitzonderlijke situatie. Het... Lees verder »

Aux Vieux Remparts
Frankrijk

Provins (Parijs)
In het centrum van een middeleeuwse stad bevindt zich dit moderne hotel met 3-sterren restaurant. Gelegen in de nabije omgeving van Parijs. Het hotel beschikt over 40 mooi... Lees verder »

Château de la Côte
Frankrijk

Brantôme (Midden-Frankrijk)
Dit kasteelhotel bevindt zich in de Périgord-streek en dateert uit de 15e eeuw. Het ligt in een schitterend park en heeft een ruim buitenterras om te dineren. De kamers zijn qua... Lees verder »

Domaine de Valmouriane
Frankrijk

St-Remy- de Provence (Zuid-Frankrijk)
Een park van 6 Ha, de gelegenheid om talrijke essentie van kruiden, installaties en bomen van ons mooi gebied te ontdekken. In de schaduw van pijnbomen, rots naar rato van de... Lees verder »

Hotel Amoric
Frankrijk

Bénodet (Bretagne)
Het hotel ligt op 600m van het strand en de oude jachthaven. U treft er een bar, lounge, patio en enkele slaapkamers op de begane grond. Buiten is een verwarmd (van mei tot... Lees verder »

Hotel Au Site Normand
Frankrijk

Clecy (Noord-Frankrijk)
In het pittoreske stadje Clecy treft u dit karakteristieke hotel. Het gebouw is in de typische Normandische stijl gebouwd door het vele gebruik van hout en natuursteen. Voor de... Lees verder »

Hotel Beau Site
Frankrijk

Rocamadour (Zuid-Frankrijk)
Dit Best Western Hotel heeft een onvergetelijk uitzicht. Het hotel ligt in het hart van het regionale natuurpark met verscheidene bezienswaardigheden. U zult genieten van de... Lees verder »

Hotel de L' Abbaye
Frankrijk

Plancoët (Bretagne)
Welkom bij Hotel de L' Abbaye Gelegen Plancoët een beeldig pittoresk stadje. Hotel de L'Abbaye is rustig gelegen, heeft veel authentieke details en is ideaal om te... Lees verder »


Vorige - Pagina 1 van 3 - Volgende