Terug naar HotelPrikkels »
 
Gratis Slapen
ZOEK HOTEL

Gratis overnachten & lekker eten in Luxemburg

Gezellig een paar dagen weg met de PiccoloCard of de HotelCheque

Hier vindt u een overzicht van de hotels in Luxemburg waar u met een PiccoloCard of een HotelCheque gratis kunt overnachten. Op de website HotelPrikkels vindt u een selectie van populaire hotels in Nederland, België en Duitsland.

Vorige - Pagina 1 van 1 - Volgende

Hotel des Nations
Luxemburg

Clervaux (Luxemburg)
Gelegen in het hartje van de vallei Clervaux, in het Noorden van Luxemburg, biedt dit familiale Boutique Hotel meer dan een doorsnee 3 sterren hotel. Liefhebbers van... Lees verder »

Hotel Belle Vue
Luxemburg

Vianden (Luxemburg)
Vianden is een stad met 1600 inwoners. Het staat bekend om het middeleeuwse kasteel, dat geheel gerestaureerd is en tot de mooiste kastelen in de Ardennen en de Eifel behoort. De... Lees verder »

Hotel De la Sre
Luxemburg

Esch-sur-Sûre (Luxemburg)
Romantisch gelegen hotel in het natuurpark van de Boven-Sûre, in een van de schilderachtige dorpjes van Luxemburg. Uitstekende Franse keuken, bereid door de zoon des huizes, oud... Lees verder »

Hotel de Vianden
Luxemburg

Vianden (Luxemburg)
Grand Hôtel de Vianden is een gezellig familiehotel, gelegen aan de rand van het schilderachtige middeleeuws stadje Vianden. Het hotel heeft 57 kamers met douche, bad, whirlpool... Lees verder »

Hotel Des Ardennes
Luxemburg

Hoscheid (Luxemburg)
Gezellig landhotel in de Luxemburgse Ardennen met Nederlandse eigenaars. Hoscheid ligt in het hart van de Luxemburgse Ardennen. Uitermate geschikt voor wandelingen in gezonde... Lees verder »

Hotel Du Commerce
Luxemburg

Clervaux (Luxemburg)
Het hotel ligt in het centrum van Clervaux, aan de voet van de burcht, tegenover de voetgangerszone. Achter het hotel stroomt de rivier de Clerf. Dit gemoedelijke hotel, onder... Lees verder »

Hotel Petry
Luxemburg

Vianden (Luxemburg)
Klasse familiehotel in het centrum van het middeleeuws stadje Vianden en toch op 200 meter van de bossen, de vestegingsmuur en zijn historische monumenten. Het kasteel van Willem... Lees verder »

Hotel Saint Nicolas
Luxemburg

Remich (Luxemburg)
Dit hotel is prachtig gelegen direct aan rivier de Moezel in een rustiek wijnplaatsje. Afstand tot de hoofdstad is 20 km. Het hotel beschikt over een sauna en solarium. Buiten... Lees verder »

Hotel Victor Hugo
Luxemburg

Vianden (Luxemburg)
Het gezellige hotel is gelegen aan de oever van het riviertje ‘Our’, in het centrum van de schilderachtige stad Vianden. Dit hotel waar Victor Hugo, de bekende Franse dichter... Lees verder »


Vorige - Pagina 1 van 1 - Volgende