Terug naar HotelPrikkels »
 
Gratis Slapen
ZOEK HOTEL

Gratis overnachten & lekker eten in Ardennen

Gezellig een paar dagen weg met de PiccoloCard of de HotelCheque

Hier vindt u een overzicht van de hotels in Ardennen waar u met een PiccoloCard of een HotelCheque gratis kunt overnachten. Op de website HotelPrikkels vindt u een selectie van populaire hotels in Nederland, België en Duitsland.

Vorige - Pagina 1 van 1 - Volgende

Hotel du Val de l'Our
België

Burg Reuland (Ardennen)
Sport- en Relax Hotel Val de l'Our bevindt zich in een zeer bosrijke omgeving gelegen aan een rivier met forelvangst en is voorzien van een tennisbaan, verwarmd open/en overdekt... Lees verder »

Hotel La Maison
België

Stavelot (Ardennen)
Op de Grote markt in het historische centrum vindt u La Maison, een herenhuis uit 1801. Dit hotel beschikt over een klein salon met prachtig zicht op de Grote markt. Er zijn 12... Lees verder »

Hotel Le Beau Site
België

Trois-Ponts (Ardennen)
Schitterend gelegen hotel met een fantastisch panoramisch uitzicht. De sfeer is aangenaam en rustiek, de ontvangst zeer vriendelijk en familiaal. De omgeving is ideaal voor... Lees verder »

Hotel Le Moulin de Godinval
België

Vaux-Sur-Sure (Ardennen)
In een klein dorpje, gelegen in het hart van de Ardennen, biedt het hotel u een toeristische infrastructuur voor een prettige vakantie in een idyllisch landschap. Het heeft een... Lees verder »

Hotel Panorama
België

Bouilon (Ardennen)
Hotel Panorama met de mooiste ligging in Bouillon, biedt u een uitzonderlijk panorama. Het comfortabele hotel biedt vele mogelijkheden: leeshoek, KTV-zaal, panoramisch terras,... Lees verder »

Hotel Pip-Margraff
België

Sankt Vith (Ardennen)
Relaxhotel Pip-Margraff is gelegen in het centrum van St. Vith aan de rand van het natuurpark Hohes Venn Sifel. Het hotel is voorzien van alle faciliteiten voor een ontspannen... Lees verder »

Hotel Seehof
België

Butgenbach (Ardennen)
Houdt u van een hotel met romantiek, sfeer, Wellness en ontspanning? Dan is dit uw hotel. De intieme vertrekken, plafonds en muurschilderingen zullen u verrassen. Alles ademt naar... Lees verder »


Vorige - Pagina 1 van 1 - Volgende