Terug naar HotelPrikkels »
 
Gratis Slapen
ZOEK HOTEL

Gratis overnachten & lekker eten in Limburg

Gezellig een paar dagen weg met de PiccoloCard of de HotelCheque

Hier vindt u een overzicht van de hotels in Limburg waar u met een PiccoloCard of een HotelCheque gratis kunt overnachten. Op de website HotelPrikkels vindt u een selectie van populaire hotels in Nederland, België en Duitsland.

Limburg staat bekend om de gezellige sfeer, de gastvrijheid en het heerlijke eten. Daarnaast kunt u genieten van de prachtige natuur. Zo werd het gebied tussen Vaals en Gulpen door de stichting Natuur en Milieu als het mooiste landschap in Nederland gekozen!

U kunt kiezen uit ruim 20 hotels waarvan er 16 drie of vier sterren hebben.
Voor meer informatie over Limburg verwijzen wij u naar: Buitengewoon Limburg & VVV Zuid-Limburg.


Vorige - Pagina 1 van 2 - Volgende

Eurotel Atlas
Nederland

Valkenburg (Limburg)
Dit gezellige 3-sterren familiehotel is gunstig gelegen op 300 meter van het centrum en station van de historische stad Valkenburg. Steden als Maastricht, Aken en Sittard bevinden... Lees verder »

Hotel Atlanta
Nederland

Valkenburg (Limburg)
Sinds 1962 heeft de familie Rooding haar thuis gevonden in dit prachtige pand net aan de rand van de “ Terrassenwereld“ van Valkenburg. Hotel Atlanta is inmiddels een bekende naam... Lees verder »

Hotel Aurora
Nederland

Epen (Limburg)
In Zuid-Limburg ligt het dorpje Epen. Het is centraal gelegen in het bosrijke heuvelland aan de Geulvallei. In dit plaatsje vindt u hotel "Aurora". Een stijlvol hotel van deze... Lees verder »

Hotel Bemelmans
Nederland

Schin op Geul (Limburg)
De ligging van het hotel is bijzonder rustig, aan de voet van de Sousberg. Midden in het Limburgse heuvelland vindt u aan de bosrand van het schilderachtige vakantieplaatsje Schin... Lees verder »

Hotel Berghoeve
Nederland

Epen (Limburg)
Hotel Berghoeve is prachtig gelegen in het Limburgse Heuvelland, omringd door een uniek flora en fauna gebied met een panoramisch uitzicht over het Geuldal en de uitlopers van de... Lees verder »

Hotel De Kroon
Nederland

Epen (Limburg)
Epen, ook wel de Witte Parel in de schelp van het groene Geuldal geheten, staat bekend als de Tuin van Maastricht. In dit schilderachtige dorpje ligt familiehotel De Kroon. Sedert... Lees verder »

Hotel Eureka
Nederland

Epen (Limburg)
Zuid-Limburg is een vakantiegebied bij uitstek. Het pittoreske dorpje Epen bevindt zich tussen heuvels en bossen. Hier vindt u het 3-sterren familiehotel Eureka. De kamers zijn... Lees verder »

Hotel Eurotel
Nederland

Venray (Limburg)
Dit uitstekende hotel ligt in het centrum van Venray, aan de rand van het prachtige natuurgebied De Peel. Op een steenworp afstand ligt de Maasvallei. In het hotel vindt u een... Lees verder »

Hotel Op de Boud
Nederland

Valkenburg aan de Geul (Limburg)
Het hotel ligt aan de rand van Valkenburg, landelijk, met vrij uitzicht, vlakbij de bossen, in het heuvellandschap en het Geuldal. Een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van... Lees verder »


Vorige - Pagina 1 van 2 - Volgende