Terug naar HotelPrikkels »
 
Gratis Slapen
ZOEK HOTEL

Gratis overnachten & lekker eten in Zeeland

Gezellig een paar dagen weg met de PiccoloCard of de HotelCheque

Hier vindt u een overzicht van de hotels in Zeeland waar u met een PiccoloCard of een HotelCheque gratis kunt overnachten. Op de website HotelPrikkels vindt u een selectie van populaire hotels in Nederland, België en Duitsland.

Vorige - Pagina 1 van 1 - Volgende

DuneHotel Valkenhof
Nederland

Zoutelande (Zeeland)
Hotel Valkenhof ligt midden in het centrum van de mooie badplaats Zoutelande. Op loopafstand van het strand - de Zeeuwse Rivièra - en de gezellige dorpskern biedt ons hotel... Lees verder »

Amadore Grand Hotel De
Nederland

Kamperland (Zeeland)
Zeeland betekent de ruimte krijgen en in alle opzichten ontspannen voor alle leeftijden. En dat is precies waarom u hier, op de grens van land en water, Amadore Grand Hotel De... Lees verder »

Amadore Hotel Arneville
Nederland

Middelburg (Zeeland)
Modern hotel, prachtig gelegen aan de rand van de stad. Op loopafstand van het centrum van de monumentale stad Middelburg. De stad bruisend van energie, vormt het historische hart... Lees verder »

Badhotel Renesse
Nederland

Renesse (Zeeland)
Boutique hotel pal achter de Zeeuwse duinen ! Grenzeloos genieten…! Het sfeervolle Badhotel Renesse ligt op een unieke locatie aan de rand van het gezellige centrum en op... Lees verder »

DuneHotel De Distel
Nederland

Zoutelande (Zeeland)
Dit (h)eerlijke hotel ligt aan het mooiste Zuiderstrand van Nederland. Direct aan strand, zee, duinen en het centrum van Zoutelande. Gerenoveerde, moderne kamers met een... Lees verder »

Hampshire Inn -
Nederland

Renesse (Zeeland)
Het door dammen ontsloten eiland Schouwen-Duiveland onder Rotterdam (55 km) staat bekend als De Kroon op Zeeland. In de Westhoek met natuurgebieden, strand, duinen, bos, water en... Lees verder »

Hotel de Schelphoek
Nederland

Serooskerke (Zeeland)
Het restauranthotel de Schelphoek dankt zijn naam aan het nabij gelegen natuurreservaat de Schelphoek, een gebied van 140 hectare. Hotel De Schelphoek heeft gastvrijheid en goede... Lees verder »


Vorige - Pagina 1 van 1 - Volgende